Известие

Collapse
No announcement yet.

156 vs lybra

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от g.kolov
    хе хе хе .. значи като видя 6670 да кимам да ме повозиш ..

за возията на ланчата съм чувал само и единствено само хубави неща

на бензин ли си ?
    нямаш проблем ... ако искаш ела на срещата в сряда на Еко Елда до НДК

Comment

А аз може ли да попитам, както 156 има фейслифт първо вътре, после и отвън - Либра има ли някакъв фейслифт защото аз лично не откривам разлики
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от EvgeniiM
        Предницата на 156 въобще не е крехка след година каране в България не беше мръднало нищо (става дума за кола на 140000 км в оригинално състояние и в сервиза казах има още 50000 км живот в носачите)
        Либрата е интересна но не за всеки се връзва с представата за младежки автомобил.
        156 е по- разпространена и по-позната на майсторите , което е голям плюс
        И най-вече зависи от конкретния екземпляр
        да бе... до сега в около 7 различни сервиза - уж "елитни" виждат 156 за 1-ви път...
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

Колега,ти имаш аналогичен на моя проблем,който реших преди 2 месеца,та сега съм горд собственик на Алфа 156 комби!Което е нормалния избор,Алфата е по -красивия автомобил.Аз също имах Ланчия Дедра комби преди това и бях доста доволен от нея. И като теб се чудех дали да купия Алфа 156 или Либра,но както казах по горе гъзарията взе превес.Според мен Либрата е с повече екстри и е по комфортна, и има по добра возия,нооооооооооо Алфата е многоооо красивааа,което ме накара да преглатна липсата на някой екстри,които няма при нея!Дано съм ти бил полезен!
          Грях е, да я нямаш!!!АlfaRomeo-156SW/2.4JTD/Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm TI

Comment

156 била постна като Голф 1 отвътре. Таблото било некачествено като на Брава. Врътките били като на готварска печка

http://fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=27622

Много е жалко да се четат подобни извръщения баш във форум на Фиат

Темата е за Либра или Стило, ама се обърна на Либра срещу 156

Comment

Първоначално публикувано от sitalk
              Колега,ти имаш аналогичен на моя проблем,който реших преди 2 месеца,та сега съм горд собственик на Алфа 156 комби!Което е нормалния избор,Алфата е по -красивия автомобил.Аз също имах Ланчия Дедра комби преди това и бях доста доволен от нея. И като теб се чудех дали да купия Алфа 156 или Либра,но както казах по горе гъзарията взе превес.Според мен Либрата е с повече екстри и е по комфортна, и има по добра возия,нооооооооооо Алфата е многоооо красивааа,което ме накара да преглатна липсата на някой екстри,които няма при нея!Дано съм ти бил полезен!
              Az sam identi4en slu4ai Sorry za latinicata no na tva PC njama kirirlica.
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

майкооооо... тея от фиат форума... някав прошляк сравнява коли в които даже не е сядал,какво остава да е карал...
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от zimin
                  майкооооо... тея от фиат форума... някав прошляк сравнява коли в които даже не е сядал,какво остава да е карал...
                  Точно това е най-смешното Цялата тема е такава ...

Comment

Преди няколко месеца и за си търсех. Обикаля, търсех и мн исках да си взема 147 перфектната кола за мен- малка, гъзарска , пъргава, абе старшна обаче като цени вървят добре и мислех че няма да дам толзок пари в последствие се оказа, че съм се лъгал(като цени съотношение на другите на който се бях спрял). Докато търсех попитах едни приятели за мнение поотделно за Fiat Stilo Alfa Romeo 147 и Lancia Lybra бяха единодушни да си взема Lancia-та 1.9 дизел комби защото като ще е голяма да има и багажник поне. Казаха, че този двигател бил супер и мн и подхождал и е със супер екстри което го бях забелязал като ги оглеждах. Даже аз не гледах такива коли но като случаино гледах една и започнах да ги оглеждам. Но в скрайна сметка си взех 147 и чувствам, че това е колата която искам, която ми подхожда и изобщо не съжалявам за Lancia-та. Така че колите са горе-долу еднакви остава да решиш каква точно искаш от нея и да си я вземеш и която и да бъде, тя е твоята. Така че решавай си и си я вземи и ни осведоми за покупаката си. Успех!
                    downhill

Comment

ам и лично мнение по въпроса:ако искаш да си спортен си земи алфата
                      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                        тва за газта също май не е вярно ... доколкото съм чувал газовия инжекцион харчи колкото й на бензин ...
                        а иначе и аз през деня карам на разстояния по-малки от километър - два ....
                        само слухове са, харчи си повече от бензина и тва е може би ако вземеш някакъв "марков" ще намали разхода ама за 1-2литра бая време ще ти трябва да избиеш разликата между марковия и българския газов инжекцион, инак добрите страни на ГИ са че може да караш на бензин и газ и че дава по малко проблеми.

Ако е за икономията по добре направо да туря метанов инжекцион и да вземе комби
                        Honda CB 500
                        Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                        Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                        Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

аз все още си търся автомобил, но твърдо съм решил Алфа Ромео 156 2.0 .това е колата за мен. невероятен автомобил е. няма нищо общо със сегашното ми ренде.

Comment

Първоначално публикувано от wwweb
                            браво колега, взел си си една уникална кола,
                            отдавна си мечтая за такава ...

Comment

За мен 156 си е най красивата кола
                              156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от netsurfer
                                Първоначално публикувано от wwweb
                                браво колега, взел си си една уникална кола,
                                отдавна си мечтая за такава ...
                                пожелавам ти мечтата ти да се сбъдне в най-скоро време!
                                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Working...
                                X